Bajnoki beharangozó

2016-08-14

A nyári szünet után viszonylag korán, Julius 6- án kezdte meg a csapat a felkészülést az előttünk álló bajnoki évadra. A siker után arra számítottam, hogy kevés lesz a játékos mozgás és nem is szerettem volna túl sokat igazolni, mert a csapat váza, gerince már meg volt. Azt tudtam, már a bajnokság vége után, hogy a védelem alap pillére, Belovics Péter abbahagyja aktív pályafutását és azzal is tisztában voltam, hogy a másik ikon, a csapat kapitánya Balatoni Dávid is sérülése miatt közel fél évet lesz kénytelen kihagyni. Bogdán Balázs egészségi állapota sem megnyugtató, hisz ő is térdműtéten esett át és még jó néhány hét- hónap kell a teljes felépüléséhez.

Ekkor még nagyjából e játékosok voltak, akikre nem számíthattam, és azt gondoltam, egy vagy kettő érkező elég lesz a pótlásukra. Sajnos nem így történt. Herkovics Csabi folyamatos sérülései miatt úgy döntött, abbahagyja a játékos pályafutását. Sebők András és Végh Krisztián július végén jelezte, hogy távozik a csapattól. Előbbi Magyaregresre, utóbbi Kaposújlakra tette át székhelyét. Dobos Ricsi is sérüléssel bajlódik, az ő szereplése is kérdéses, míg Kovács Áron tanulmányai miatt Budapesten folytatja. Így hát jó néhány érkező is lett a csapatnál. Pál Péter közel féléves kihagyás után újrakezdte, és remélhetőleg ismét sokat segít a csapaton. Jutából a Megye II egyik legügyesebb irányítója, Makai Milán is nálunk folytatja, Magyaregresről Szabó Balázs bal oldali védőként érkezett, Toponár csapatát elhagyva Meláth Ákos is nálunk folytatja. Ezen kívül a tavalyi nagy rivális Patalom csapatának talán legjobb támadója, Fazekas Alex is minket választott, valamint a rutinos, de idősnek még abszolút nem mondható Lendvai Miklós Hetesről a védelmünket fogja erősíteni, és szintén a védekező szekciót fogja erősíteni Benke Gábor is, ő Taszárról érkezett. Kérdéses még Gazdag Gergő Füredre jövetele, őt a Szentlászló csapata nem akarja elengedni.

Mint látható, kicsit át kellett alakítani a csapatot, épp ezért nem volt zökkenőmentes a felkészülés, de az utóbbi edző illetve kupameccseken már sokat javult az összkép. Sokat, heti hármat edzett a csapat és szép lassan kidomborul mit is szeretnénk játszani majd. Bízom benne, hogy a csapat ismét megmutatja oroszlánkörmeit és igenis komolyan kell majd venni a Kaposfüred Sc csapatát a Megye II- ben is… Hajrá Füred

 

vissza

Következő meccseink

TAO kérelem

2017-10-18
Pályázat 2017
Méret: 406,94 kb
Letöltés
2017-10-18
Határozat 2017
Méret: 745,39 kb
Letöltés

Partnereink

Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Higifil Kft.
Higifil Kft.
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Járműgyártó
Járműgyártó
Majuko Soft Kft.
Majuko Soft Kft.
Kavíz
Kavíz
Estevan.hu
Estevan.hu
Somogy Sportja
Somogy Sportja
Magyar Labdarúgó Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság