Felnőtt beharangozó

2017-08-18

Ismét elkezdünk egy bajnoki idényt, a Megyei másodosztály déli csoportjában fog küzdeni a Kaposfüred SC. Valószínű utoljára. Na persze senki ne ijedjen meg, nem az a célja a csapatnak, hogy kiessen, hanem az átszervezések miatt a 2018-19- es évadban már csak egy csoportos lesz a második vonal is. Így aztán a célkitűzés is az, hogy a tagságunkat megtartsuk itt. A kiírás szerint az észak illetve dél első 8-8 helyezettje kerül be a csoportba. Szóval nagy a tét.

A tavalyi szezont 8.- ként fejezte be a csapat. Véleményem szerint kb. 10 pont maradt benn a társaságban. A szezonzáron sajnos már tudtam, hogy ismét, mint ahogy minden évben, át kell szervezni a csapatot. Nikolausz Gabi és Papp Lajos már ekkor bejelentették, hogy nem folytatják a labdarúgást ebben a formában. Majd a pár héttel a későbbi csapatgyűlésen Nagy Tamás, Végh Krisztián, Dobos Richárd is jelezte, hogy nem kíván a Megye 2- es csapatban játszani. Ők az időközben megalakult Kaposfüred II- Somodor megye 4- es csapatnál folytatják. Időközben Téglás Róbert is leköszönt Ő Csökölyben folytatja, illetve Tamási Ádámmal sem számolhatunk. Gazdag Gergő pedig visszatért Szentlászlóra. Több mint fél tucat a távozó.

Szerencsére lett néhány érkezőnk is az U19- es bajnok csapatból Belovics Dominik, Bunovácz Adrián illetve Mezőfi Zsolt valamint Vörös Dominik, akik ettől az évtől már kizárólag a felnőtt csapatot erősítik. Luco Teruzzi Sárdról, Neszményi Bálint és Guzmics Balázs pedig Kaposmérőből tért vissza Füredre. Wágner Gergő Patalomból költözött át hozzánk, Csonka Lajost pedig Bodrogról igazoltuk. Buni Dávid Szentlászlóról érkezett. 

Nagy erősítés, hogy a több helyről ostromolt játékosainkat meg tudtuk tartani: Sebők Andris, Pápai Tomi, Tábori Gabi illetve Jankó Dani, akiket kb. 4 csapat is meg akart szerezni. Nagy erősítés lesz, hogy kapitányunk Balatoni Dávid egy év sérülés után újra munkába áll.

A felkészülés többé- kevésbé jól sikerült. Bár eredmények tekintetében sok volt a vereség, ám az jól látszott, hogy egy nagyon gyors és robbanékony csapat leszünk, tele fiatallal. Ha ez még több fegyelemmel is párosul, akkor el kell, hogy tudjuk érni a céljainkat, amit most a 4 és 7 hely közé számolok. Szamárfülként: igaz, hogy a visszhang az, hogy a Füred nem erős csapat, mert nem tudott nagyon igazolni ám én hiszem és tudom, hogy ezek a srácok képesek sok mindenre. Ráadásul nem adják el magukat aprópénzért és nem az ellenszolgáltatás fejében vannak nálunk.

Sajnos sok ilyen van. Jelzésként, 47 játékossal vettem fel a kapcsolatot, ennyi lett belőle füredi. Mindegy!!!! Én tudom, hogy ez a csapat sokra hivatott higgyétek el ti is.... Hajrá Füred!!!!!!

 

vissza

Következő meccseink

TAO kérelem

2017-10-18
Pályázat 2017
Méret: 406,94 kb
Letöltés
2017-10-18
Határozat 2017
Méret: 745,39 kb
Letöltés

Partnereink

Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Higifil Kft.
Higifil Kft.
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Járműgyártó
Járműgyártó
Majuko Soft Kft.
Majuko Soft Kft.
Kavíz
Kavíz
Estevan.hu
Estevan.hu
Somogy Sportja
Somogy Sportja
Magyar Labdarúgó Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság