Felnőtt: Elkezdődött a szezon

2016-08-23

Sajnos erre a meccsre kicsit rányomta a bélyegét az, hogy nem igazán volt zökkenőmentes a Füredi csapat felkészülése és nagyon sok helyen változott a keret, így szinte egész meccsen alárendelt szerepet játszott a hazai csapat. Sok volt a hiányzó, a játékrendszer is kicsit új a frissen érkezőknek és legyünk őszinték, a Somogysárd stílusa és tempója még erős volt a csapatnak.

Sajnos már a 6-ik percben vezetést szerezett a Kuti csapat, és 23 perc elteltével már három góllal vezetett a Sárd. Zavar volt a fejekben és bizonytalanság a lábakban. Végre kicsit rendeztük a sorokat, de a félidő végén megint kapituláltunk, így 4-0- ás vendégvezetéssel vonultak a felek pihenőre.

Megpróbáltunk rendet tenni a fejekben és két cserével frissítettünk. Fordulás után is uralta a Somogysárd a mérkőzést, ám végre bátorodott a Füred is, végre már néhány párharcot tudtunk nyerni, illetve a szerkezetváltás után bátrabban is támadgattunk. Ennek ellenére ismét a Sárdi csapat növelte az előnyét. A nyolcvanadik percben pedig szinte kínossá vált a hatgólos vendég előny. A vége előtt Luco egy szép egyéni akcióból legalább kozmetikázott az eredményen, de a vége magabiztos vendég siker.

Nem így terveztük a bemutatkozást ám a rutin és a magasabb játékerő kijött a nyitófordulóban. Nem csüggedünk, és még keményebben dolgozunk tovább és Somogyudvarhelyre a javítás reményében utazunk.

 

Kaposfüred SC - Somogysárd SE 1-6 (0-4)

Kaposfüred 300 néző

Vezette: Czár Ktisztián (Menegáthi, Hortobágyi)

Kaposfüred: Tamási, Árbogászt, Tábori.  Benke (Téglás 46p), Tóth K- Nikolausz ( Szabó R 46p), Pál P- Luco Teruzzi, Makai M, Bunovácz A- Pápai T ( Fazekas A 59p). Vezetőedző Pál Gábor

Somogysárd: Poor- Kuti S, Kuti K, Szabó A, Orosz G- Orbán E, Farkas P (Kiss M 67p), Páger B, Páger D(Steimetz T 71p)- Kuti R(Göndöcz R 80p), Bázel K Csöndör S 60p). Vezetőedző Vancsura Gábor

 

Gólszerzők: Luco Teruzzi (86p) ill Kuti R (5, 21, 58, 80), Páger B (23, 45)

vissza

Következő meccseink

TAO kérelem

2017-10-18
Pályázat 2017
Méret: 406,94 kb
Letöltés
2017-10-18
Határozat 2017
Méret: 745,39 kb
Letöltés

Partnereink

Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Higifil Kft.
Higifil Kft.
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Járműgyártó
Járműgyártó
Majuko Soft Kft.
Majuko Soft Kft.
Kavíz
Kavíz
Estevan.hu
Estevan.hu
Somogy Sportja
Somogy Sportja
Magyar Labdarúgó Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság