Felnőtt: Győzelem Kiskorpádon

2016-09-14

Jöttek a hazaiak és csapatunk inkább védekezett, a Korpád lépett fel támadólag és ebben a periódusban igen kapkodó, csapkodó is volt a játékunk. A 14. percben a Korpád vezetett támadást és el is jutott egy ordító helyzetig, de Tutti hihetetlen bravúrral hárított, majd a 24 percben gólt is szerzett a hazai csapat, ám a játékvezető les állás miatt kifele ítélt szabadrúgást. Ezzel egy időben a mérkőzés első cseréjét hajthattuk végre, mert Pál Peti izomsérülése megint kiújult. Lassan a Füred is kezdett magára találni, két lehetőség akadt is ám ezek nagy helyzetnek nem voltak mondhatók. Nem úgy mint a 27-ik percben  egy jobb oldali akció végén a nemrégiben a csapathoz csatlakozó Jankó Dani volt eredményes. Itt megzavarodott a vendéglátó csapat, mert az addigi mezőnyfölényük is eltűnt és játékosai sorra hibáztak . Ez történt a 40-ik percben is Bunovácz lépett be a büntető területre ám hosszan tolta meg a labdát és az a hazaiaké lett, ám addig ügyetlenkedtek míg Makai Milán két ember közt szerezte azt vissza és passzolt középre amit Luco magabiztosan lőtt a kapuba. Apropó Luco a fiatal Titán alig múlt 17 és már 2 gólos!

A szünetben Koko érkezett az ezúttal gyengébb napot kifogó Pápai Tomi helyére. Jobban kezdtük a második játékrészt, de ellenfelünk előtt is akadt jó néhány lehetőség!!! Ám vasárnap egy olyan kapus védte a Füred hálóját, akinek szinte lehetetlen volt gólt lőni Tutti szenzációs teljesítményt nyújtott rá igen jó hatással volt a kapitányi karszalag. Tovább frissítettük a sorokat és 64-ik percben Téglás Robi jelentkezett játékra. Ő Makai Milánt váltotta. Hatékonyan, mert 68-ik percben szinte az első labdaérintésből gólt szerzett. Tábori beadását fejelte a hazai kapuba. Megnyugtató lett az előny talán túlságosan is, mert Korpád a kapott gólt követően szinte azonnal szépített. A hajrára kihasználtuk minden cserelehetőségünket . A játékot ekkorra már abszolút mi uraltuk és kissé fegyelmezetlenné váltunk, mert a stabil védekezést feladva mentünk előre igaz egy helyzetet gólra is váltottunk ám Koko fejesét a játékvezető les miatt annulálta. Érthetetlenül.  Ezt követően egy újabb támadás után labdát vesztettünk az ellenfél térfelén és a felrúgott labdát Komáromi Zsolt értékesítette. Még néhány perc izgalom következett és végül a hármas sípszó, ami a Füred vendég sikerét jelezte. 

Összességében azt gondolom, hogy a Füred megérdemelten hozta el a három pontot. Jövő héten egy komoly ellenfél érkezik Füredre az a Tarany, aki akár a bajnoki címre is esélyes lehet. Ám ha pontosodik a játékunk és akaratban ugyanígy állunk a meccshez akár meg is szakadhat a hazai rossz sorozat. Hajrá Füred.

 

Kiskorpád SE - Kaposfüred SC 2-3 (0-2)

Kiskorpád 80 néző

Vezette: Keszericze L (Nagy B, Kovács F)

Kiskorpád: Papp R (Imre K 27p) Szerencsés B, Dávid Z, Herbel T, Horváth M (Dózsa Z 73p), Bilinczki D, Nagy I, Navratil G, Hortobágyi B (Bilinczki Á 58p), Komáromi M (Komáromi Zs 84p) Ceglédi Cs

Vezetőedző Récsei János

Kaposfüred: Tamási Á Papp L, Benke G, Tóth K, Pál P (Árbogászt A 24p), Jankó D (Nikolausz G 74p), Makai M ( Téglás R 64p), Pápai T (Kovács G 46p- Szabó B 84p), Bunovácz A, L Teruzzi ( Fazekas A 70p), Tábori G (Gazdag G 84p)

Vezetőedző Pál Gábor

vissza

Következő meccseink

TAO kérelem

2017-10-18
Pályázat 2017
Méret: 406,94 kb
Letöltés
2017-10-18
Határozat 2017
Méret: 745,39 kb
Letöltés

Partnereink

Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Higifil Kft.
Higifil Kft.
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Járműgyártó
Járműgyártó
Majuko Soft Kft.
Majuko Soft Kft.
Kavíz
Kavíz
Estevan.hu
Estevan.hu
Somogy Sportja
Somogy Sportja
Magyar Labdarúgó Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság