Felnőtt: Megvan az első győzelem

2016-08-26

Sokat javult a védekezésünk és agresszívebben is játszottunk az első félidőben. Tegyük hozzá, ellenfelünk igazán kellemessé tette a játékunkat, mert engedte, hogy gondtalanul játsszuk a játékunk. A 19. percre góllá érett a mezőnyfölény, egy baloldali sarokrúgás után Papp Lajos érkezett és pofozta a labdát a hálóba, így debütáló meccsén góllal mutatkozott be. Sorjáztak a Füredi helyzetek ezután is, Pápai lépett ki őrzője mellől és a büntetőterületen belül buktatták, ám Takács játékvezető sípja néma maradt!!! Nem úgy, mint a 40-ik percben egy gyors kontra után, Tábori került helyzetbe, de a hazai kapus elütötte. Itt már nem volt vita. A büntetőt Pápai értékesítette. Megnyugtató előnnyel vonultunk a szünetre.

Sajnos a 10 perces szünet nekünk megint 35 percre sikeredett. Hisz fordulás után csak a hazaiak érkeztek ki a pályára, csapatunk álmosan, lassan, enerváltan kódorgott a pályán. Jött is a büntetetés, Sass Adrián egy hibát követően szépített. Ezután csak vagdalóztunk, hibát hibára halmoztunk, és az eddig momentum nélkül futballozó hazai csapat a kapunkhoz szegezett minket, szerencse, hogy a védelem sokszor tudott tisztázni, vagy ha nem Ők, akkor Tutti parádézott, egészen a 63- ig percig. Ekkor sajnos egy eladott labdából érkezett ellenfelünk és most Ádám is bakizott, ezzel egalizált a hazai együttes. Ez alatt már két cserét is végrehajtottunk, ám kevés volt a változás. Az egyenlítő gól után kissé mégis a Füred nyugodott meg, és látszott az erőbeli különbség is.         Ismét elkezdtünk támadásokat építeni, de vagy a befejezés hibádzott, vagy Takács sporttárs hunyta be a szemét mikor Bunovácz lépett le őrzőjéről, és tört volna kapura, ám ellenfele lerántotta, csak a játékvezető nem vette észre. A 83- ik percben viszont már nem maradhatott a síp némán, ekkor egy jobb oldali támadás után a csereként pályára lépő Nikolausz ívelt volna Táborihoz, ám ezt a hazai védő keze megakadályozta. Végre büntetőt kaptunk. A tizenegyest Makai Milán biztos lábbal lőtte a kapuba. Innentől már a hazaiaknak sem ereje, sem ötlete nem maradt a szépítéshez.

Összességében megérdemelten hoztuk el a három pontot. A tanulság viszont az, hogy nem lazíthatunk egy adott meccsen belül 25 percet. Vasárnap Böhönye lesz a vendégünk, akinek eddig két győzelem van a neve mellett. Szeretnénk megszakítani ezt a sorozatukat. Hajrá Füred!!!!

 

Somogyudvarhely SE - Kaposfüred SC 2-3 (0-2)
Somogyudvarhely 80 néző Vezette Takács Márton, asszisztens: Csajáginé Mátrai Éva

Somogyudvarhely: Fábián (Radnai 52p), - Béres, Pintér (Pápics 67p), Erdei, Kozma G- Kósz, Kozma T, Virág, Sass B- Sass A, Borovics Szakmai igazgató Mónus László

Kaposfüred: Tamási- Szabó R (Nikolausz 71), Benke, Tóth, Papp L, Árbogászt (Téglás 60p), Fazekas (Lendvai 57p), Makai, Bunovácz, Pápai T, Tábori (Szabó B) Vezetőedző Pál Gábor

 

Gólszerzők: Sass A 48p, Kozma G, 63p ill Papp L 19p, Pápai T 40p, Makai M 83p

 

 

vissza

Következő meccseink

TAO kérelem

2017-10-18
Pályázat 2017
Méret: 406,94 kb
Letöltés
2017-10-18
Határozat 2017
Méret: 745,39 kb
Letöltés

Partnereink

Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Higifil Kft.
Higifil Kft.
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Járműgyártó
Járműgyártó
Majuko Soft Kft.
Majuko Soft Kft.
Kavíz
Kavíz
Estevan.hu
Estevan.hu
Somogy Sportja
Somogy Sportja
Magyar Labdarúgó Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság