Felnőtt: Vereség Böhönye ellen

2016-09-01

De csak két maximum 5 perc volt ahol simán nyert a Böhönye! Igaz ez idő alatt kétszer is mattolta Tuttit! Megint beleszaladtunk saját csapdánkba. Két buta védekezésbeli hiba, amit ellenfelünk könyörtelenül megbüntetett ráadásul a meccs azon periódusában, amikor ez még nehezen emészthető.

A 7-ik percben egy mezőny szabadrúgás után megállt a csapat és a Böhönye ezt kihasználva gyorsan elvégezte a pontrúgást, állva hagyott bennünket és a helyzetet gólra is váltották. Ezután a 9-ik percben egy elajándékozott labdával iramodtak meg a Füredi kapu felé és csak a hálóban állt meg a játékszer. 0-2 Óriási sokk! Lassan kezdtünk ebből ocsúdni és újra játszani, építkezni ám a 20-ik percre már kiegyenesedett a csapat és kezdett nyomni is. Ezt jelezte Bunovácz és Makai helyzete is. A 36- ik percben egy kényszerű cserét kellett végrehajtani. Tóth Krisz kisebb sérüléssel bajlódott, helyette Szabó Balázs érkezett. A félidő hajrájában egy nagyon formás akció után Luco hozhatta volna közelebb a csapatot, de 11 méterről elhibázta az ordító ziccert.

A szünetben nem volt mit tenni, két támadót hoztunk pályára. Jó döntés volt, Tégla és Koko folyamatos nyomás alatt tartotta a Böhönye csapatának védelmét, sokszor 5 embert foglalkoztattak. Ez idő alatt több helyzet is kínálkozott, Koko, Makai, és Buno is kapu elé került, de nem sikerült betalálni. Ekkor szinte egy kapuzott a Füred. A 68-ik percre végre gólra váltottuk a fölényt. Makai, Kovács, Téglás összjáték után legutóbbi lőtt a hálóba, és ezzel igen csak reálissá vált az egyenlítés. Ezután még egy nagy helyzet adódott, de Bunovácz ziccer passz helyett lőtt, ám a kapus hárított és szinte az ellentámadásból növelte előnyét a vendég együttes. Támadtunk tovább a kapott gól után is, de már nem tudtunk faragni a hátrányból.

Szóval, ha valaki végig nézte a találkozót, az láthatta, hogy a Füred abszolút nem játszott alárendelt szerepet, de ebben az osztályban már két ilyen hiba végzetes lehet. Javítani megyünk Korpádra. Hajrá Füred!!!

 

Kaposfüred SC - Böhönye KSE 1-3 (0-2)

Kaposfüred 110 néző

Vezette: Schell Zs, asszisztensek ( Németh D, Pásti B)

Kaposfüred: Tamási- Árbogászt (Téglás 46p), Benke, Tóth K (Szabó B 36p), Papp L,- Tábori (Kovács G 46p), Lucö Teruzzi (Nikolausz G 68p), Makai M, Bunovácz, Pápai t (Fazekas A 63p) Vezetőedző: Pál Gábor

Böhönye: Hajdú- Banicz  K,Túri (Gombai 56p), Horváth, Szalai (Jancsik 46p), Jasek (Právics 75p) Sipos (Kuti 85p), Garai (Bakos 88p), Banicz R, Tóth T, Drávecz  (Bodis G 46p) Játékos edző: Drávecz Ferenc

Gólszerzők: Téglás R 68p ill Jasek 7p, Banicz R 9p, Tóth T 73p

vissza

Következő meccseink

TAO kérelem

2017-10-18
Pályázat 2017
Méret: 406,94 kb
Letöltés
2017-10-18
Határozat 2017
Méret: 745,39 kb
Letöltés

Partnereink

Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Higifil Kft.
Higifil Kft.
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Járműgyártó
Járműgyártó
Majuko Soft Kft.
Majuko Soft Kft.
Kavíz
Kavíz
Estevan.hu
Estevan.hu
Somogy Sportja
Somogy Sportja
Magyar Labdarúgó Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság