U16: Év eleji értékelés

2017-03-02

2017. január elején egész évre vonatkozóan edzéstervet állítottunk össze, amely segítségével fogjuk az éves munkát végrehajtani. 2017. január 4-én elkezdtük a felkészülést heti két alkalommal (hétfő, szerda) tornateremben. Február hónaptól kezdődően az edzések számát heti három alkalomra emeltük (hétfő, szerda, csütörtök). Ebből két alkalom (hétfő, szerda) tornateremben, egy alkalom a kaposvári Sportcsarnok futópályáján (állóképesség, erő és gyorsasság fejlesztés) edzettünk. Az említett 2 hónap (január, február) tekintetében a 15 éves korosztállyal futsal tornán vettünk részt 3 helyszínen (Siófok, Nagybajom és Somogyjád), 3-3 mérkőzésszámmal, ahol a középmezőnyben végeztünk. Ez a bajnokság is nagymértékben elősegítette a felkészülésünket.

Március hónap a bajnokság tavaszi szezonjára való felkészülés jegyében fog zajlani. Ez az a hónap, amikor már a korosztálynak megfelelő maximális erőnlét kialakítása a cél. Továbbá ebben az időszakban fogunk a technikai képzésekre is még nagyobb súlyt fektetni és lehetőség szerint felkészülési mérkőzéseket játszani (Kaposfüred SC U-19, Kaposvölgye U-16, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U-15, U-16).

2017. április 8-tól megkezdődik a tavaszi szezon pontvadászata. Összességében elmondható az, hogy a téli és tavaszi időszakban zajló felkészülés eredményes. Ez az eredményesség reményeink szerint a tavaszi szezonban meg tud mutatkozni. Az érintett csapat játékosai kedvvel vesznek részt a foglalkozásokon, ami az egyéni fejlődésükben is megmutatkozik. Ez a fejlődés már az őszi szezonban is fellelhető volt, amiért köszönettel tartozunk a korábbi edzőjüknek (Vincze Péternek). Az ő kitartása, hozzáállása nélkül jelenleg csapat sem lenne, hiszen a 2016-os év folyamán toborozta össze a gyerekeket. Ráadásul itt említeni szükséges azt a tényt, hogy volt olyan gyerek,, aki addig, amíg be nem lépet az egyesületbe, soha nem focizott egyesületi szinten (teljesen nulláról kezdte).

 

Jelenleg a tabella utolsó helyein tanyázik a csapat. Nem titkolt szándék, hogy a jelenlegi helyezésnél minél feljebb küzdje a csapat magát, illetve minél nagyobb számú mérkőzést tudjon nyerni a csapat (motiválva lesznek a gyerekek ez által), ahhoz elsősorban a gyerekek akarata és tudása szükséges. Úgy gondoljuk az említett kritériumok, motivációk rendelkezésre állnak illetve fognak állni.

 

 

 

vissza

Következő meccseink

TAO kérelem

2017-10-18
Pályázat 2017
Méret: 406,94 kb
Letöltés
2017-10-18
Határozat 2017
Méret: 745,39 kb
Letöltés

Partnereink

Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Kaposvári Tömegközlekedési Zrt.
Higifil Kft.
Higifil Kft.
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Z 17 Építőipari és Szolgáltató Kft
Járműgyártó
Járműgyártó
Majuko Soft Kft.
Majuko Soft Kft.
Kavíz
Kavíz
Estevan.hu
Estevan.hu
Somogy Sportja
Somogy Sportja
Magyar Labdarúgó Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság
MLSZ - Somogy Megyei Igazgatóság